joi, 6 octombrie 2011

ANIAN-Masca de păr reparatoare şi regeneratoare

Stiu ca va doreati de mult sa cititi review-ul pentru aceasta masca pentru par deteriorat de la ANIAN,insa am intarziat destul de mult , tocmai pentru a-mi acorda suficient timp pentru a o testa.De cand am pus-o la  favoritele lunii,am primit tot felul de intrebari despre ea,asa ca-mi cer scuze ca nu am putut raspunde prompt,insa toate schimbarile din viata mea(inceperea facultatii,mutarea intr-un alt oras)mi-au cam ocupat timpul acordat blogului.
Sa nu o mai lungesc,va prezint impresiile mele despre aceasta masca.

  1. Brand:ANIAN
  2. Nume:Masca de păr reparatoare şi regeneratoare.
  3. Valabilitate:12 luni de la deschidere
  4. Cantitate:250ml
  5. Pret:25ron
  6. De unde-l poti achizitiona:www.triodeluxe.ro
  7. Descriere:Conţine alantoina şi extract din fructe. Protejează părul de şi culoarea de factorii externi, oferă protecţie solară, menţine părul sănătos şi întârzie îmbătrânirea părului. Repara si regenereaza firul de par. Efect imediat.
  8. Instrucţiuni de folosire: Se aplică pe părul proaspăt spălat, pentru efect imediat se recomandă masarea cu un prosop uscat. Nu necesită clătire.
  9. Parerea mea:
Dupa prima utilizare a mastii am avut o relatie love-hate.Nu intelegeam eu prea bine treaba cu "nu necesita clatire"asa ca am aplicat o cantitate mai mare decat cea care imi trebuia pentru lungimea parului meu si in plus am aplicat-o pe parul ud.Rezultatul a fost pe masura "atentiei"mele asupra instructiunilor de folosire.Parul se simtea catifelat si mult mai delicat,ii inlaturase acea "inasprire",insa ramasese ca atunci cand uiti sa clatesti balsamul.
In urmatoarele utilizari am fost mult mai precauta si m -am informat despre genul acesta de produse(recunosc ca nu am mai folosit o masca care sa nu necesite clatire).
Spre surprinderea mea rezultatul a fost unul miraculos atunci cand am aplicat masca cu grija,peste parul curat,deja spalat  si uscat cu prosopul.
Cred ca v-am mai spus ca anul acesta din cauza bacului,cel mai mult a avut de suferit parul meu.Caderi masive de par ,varfuri despicate la cateva zile de taierea acestora,firul deteriorat si parca mai moale,pisicos,care nu vroia sa se aseze in niciun fel.Parul a devenit rebel si de fiecare data cand ieseam din casa trebuia fie sa bag placa sau ondulatorul in el,in acest fel agresandu-l si mai mult.
De ce nu am facut nimic?Am incercat poate zeci de sampoane/tratamente pentru par/masti minune/diferite tratamente homemade si fiole anti-cadere de milioane de lei.Nu spun ca nimic nu a functionat,insa nimic nu mi-a readus calitatea parului din liceu.Uleiul de ricin a regenerat oarecum parul si diferite masti cu vitamina a,ulei de ricin,ulei de jojoba,argan, au mai stopat caderea.Insa parul ramasese pisicos,fara volum si foarte deteriorat.
Ce a reusit aceasta masca pentru parul meu?Sa i redea o forma,"sa-l aseze"fara sa fiu nevoita sa-l intind la placa de fiecare data cand ieseam...Parul nu mai este "electrizat"si firele nu mai zburda de capul lor in toate directiile..
  • parul este mult mai catifelat,fin la atingere,insa puternic,firul este rezistent,nu se rupe
  • nu ingrasa parul -asa cum mi s-a intamplat cu multe masti din comert si chiar home-made.
  • parul nu mai este electrizat,rebel-aseaza firele,le da o forma fara sa taie din volum
  • dupa mai bine de o luna de folosire pot afirma ca varfurile mele nu sunt deteriorate-acest aspect este poate cel mai important pentru mine,deoarece nu mai sunt nevoita sa merg din doua in doua sapatamani sa-mi tund varfurile-yey acum pot sa mi las parul lung
  • pastreaza culoarea naturala a parului (mi s-a intamplat cu o masca de la londa din comert  , si m-am trezit cu varfurile deteriorate,si nu se vedea tocmai ca si cum as avea ombre hair:)))
  • firul este mai gros si se regenereaza mult mai rapid
  • pot afirma cu mana pe inima ca de la vreo 2 pumni de par(am infundat chiar si canalizarea ) am ajuns sa vad la dus doar vreo 10-15 de fire.
  • parul se piaptana mult mai usor-ajunsesem sa ma feresc de perii din cauza parului meu pisicos si moale-parca mai mult il incurcam-insa acum am rezolvat si acest aspect.
  • pentru mine e un mare plus faptul ca nu necesita clatire deoarece pierdeam foarte mult timp cu mastile tinute vreo jumatate de ora si chiar ajungeam sa nu mi le mai aplic  din lipsa de timp.
  • stiu ca si voi tineti cont de protectia solara asa ca afirm cu bucurie ca masca regeneratoare de la ANIAN va protejeaza parul de factorii externi si de razele daunatoare ale parului
  • pro vitamina b5,extractul din fructe si extractul din melc sunt cele "vinovate"de actiunea mastii
  • mirosul este unul suav,delicat,fructat-nu persista mult timp
  • textura mastii este densa dar usoara,ceea ce o face foarte usor de aplicat.
Parul si a recapatat stralucirea,volumul si forma si sunt foarte mandra ca pot iesi din casa fara sa fiu nevoita sa-l indrept sau sa-l prind in pony tail.Pare mult mai sanatos si elastic si usor-usor simt ca revine la forma pe care mi-o doresc,regenerandu-se si intarindu-se pe zi ce trece.

Voi ce masti de par folositi si ce secrete aveti pentru pastrarea parului in forma dorita?

13 comentarii:

  1. Si eu sunt in plin proces de testare a acestui produs :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant review , multumim!
    Eu am (re)descoperit masca cu placenta Midollo, si probabil o vreme o sa ma lupt cu ditamai borcanul cu masca :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pisicos?:))Nu am mai auzit acest cuvant pana acum dar suna super tare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam acesta este si termenul meu pe care il am pentru parul meu tratat cu Gliss - "par de pisica", fie ca o mangaiam pe Ginuta in curte, fie ca imi pipam propriul par, senzatia era aceea...acum e ceva mai bine, insa mai am de lucru la el... :)

    Eu caut un sampon bun acum :(

    RăspundețiȘtergere
  5. eu folosesc masca hidratanta Wella Professional, este excelenta, insa destul de scumpa. Aceasta mi se pare ca are rezultate extraordinare pentru pretul sau. Probabil o sa o incerc.
    @Simona: si eu caut un sampon bun. any ideas"?

    RăspundețiȘtergere
  6. @simona:abia astept sa vad ce parere ai despre ea: *

    RăspundețiȘtergere
  7. @kandia:si eu am o masca cu placenta,insa imi cam ingrasa parul si nici nu si face ff bine treaba

    RăspundețiȘtergere
  8. @descude:probabil o fi vreun asa zis "regionalism" :)) eu am fost socata cand niste tipi din dambovita nu auzisera niciodata de "fraier" si "sabena" inventat de mn nu e:))

    RăspundețiȘtergere
  9. @stilistele:masca pe care o folososeti tu e pe wislistul meu..nici eu nu am gasit samponul perfect..folosesc unul de la keune momentan..e destul de bun..insa mai are mult pana a mi depasi astptarile

    RăspundețiȘtergere
  10. @chicBoutique:da stiu ce inseamna pentru ca si eu sunt inca la inceput:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am avut masca Wella. A fost o masca buna dar abia astept sa o compar cu aceasta (pe care mi-o voi lua in viitorul apropiat).


    Multumesc pentru review, il gasesc a fi foarte util!


    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Din pacate nu pot sa fiu de acord cu voi .Mi-am cumparat si eu aceasta masca reparatoare Anian si am avut surpriza sa ma trezesc cu un par moale fara viata,.cred ca se preteaza a un par aspru pe care poate sa-l potoleasca dar la un par normal sau moale efectul este de par lipit de cap fara volum si viata.Parul ramane moale si nu poate fi asezat nici chiar daca folosesti un fixativ..nu il voi mai folosi. pacat de banii cheltuiti.

    RăspundețiȘtergere
  13. @mihaela:nici nu trebuie sa fi de acord cu noi..fiecare dintre noi suntem diferitisi avem nevoi diferite..nu am parul aspru,te asigur iar masca imi merge de minune,insa am grija sa aplic doar putin pe maini(cam cu cat fond de ten de dai pe fata)-daca aplici cele 250 ml ale mastii cred ca obtii un par foarte pisicos:)) incearca sa folosesti o cantitate mai mica(si doar pe varfuri) ..sa ne spui daca ti merge:*

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare